Restaurangbemanning

Vår restaurangbemanning är välrenomerad och har en bred erfarenhet från restaurangbranschen. Vi hjälper er att hitta rätt person för era behov. Vi erbjuder även kurser för att säkerställa att era anställda har de kunskaper som behövs för att prestera på toppnivå.

Anslut er till vår bemanningsservice och upplev fördelarna med Gastronomerna!

Välj personal efter era behov!

Vår kärna innefattar personal med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi strävar också för att främja utbildning och utveckling inom yrket och därför jobbar vi med nya "stjärnor" som vi anser har hög potential inom branchen. Vi erbjuder personal med olika kvaliteter och erfarenheter men alla har gemensamt att de har en hög kompetens och erfarenhet från restaurangbranschen.

Brons

1 års erfarenhet

Vi erbjuder personal med minst ett års erfarenhet och grundläggande kunskaper inom restaurangbranschen. Vår personal har avslutad restaurangutbildning och erfarenhet av att arbeta i olika roller som kock, servitör, runner eller diskare.

Köksbiträde:

En pålitlig hjälpreda med grundläggande kunskaper i matlagning och kökshantering.

Servitör:

En serviceinriktad servitör med erfarenhet av att hantera gäster och leverera snabb och professionell service.

Diskare:

En organiserad diskare med erfarenhet från olika restaurangmiljöer och en förståelse för de varierande behoven på olika arbetsplatser.

Runner:

En flexibel och serviceorienterad runner som bidrar till att skapa ett smidigt flöde mellan kök och servering.

Från 285 kr/h

Silver

3 års erfarenhet

Vi erbjuder kvalificerad personal med tre års erfarenhet eller motsvarande utbildning inom restaurangbranschen. Vår personal har gedigna kunskaper inom HACCP och kan självgående utföra sina uppgifter med hög kvalitet.

Kock:

En utbildad och självgående kock som hanterar tilldelade uppgifter och ansvarar för att köket fungerar smidigt.

Servitör:

En erfaren servitör med stark servicekänsla, som är van vid att hantera både större sällskap och individuella gäster i olika typer av restaurangmiljöer.

Kallskänka:

En utbildad kallskänka som på ett effektivt sätt kan hantera sin egen station och bidra till kökets övergripande framgång.

Timlön för diskare och runners hittar ni i Brons-kategorin.

Från 340 kr/h

Guld

6 års erfarenhet

Vi erbjuder erfaren personal med sex års arbetslivserfarenhet och omfattande kunskaper inom HACCP. Denna kategori är idealisk för restauranger som söker erfarna kockar, kallskänkor och servitörer på hög nivå.

Kock/Souschef:

En skicklig och erfaren kock som presterar på souschefnivå och tar ansvar för både matlagning och arbetsledning i köket.

Servitör:

En professionell servitör med lång erfarenhet av att leverera förstklassig service i exklusiva restauranger och eventmiljöer.

Kallskänka:

En skicklig kallskänka som behärskar alla aspekter av kallskänkens uppgifter och levererar resultat av högsta kvalitet.

Timlön för diskare och runners hittar ni i Brons-kategorin.

Från 395 kr/h

Restaurangbemanning

När det är som enklast

Trygghet är A och O!


Vår bemanningsservice hjälper dig hitta rätt personal för era behov. Vi erbjuder även kurser för att säkerställa att era anställda har de kunskaper som behövs för att prestera på toppnivå. Vår personal är alltid utbildad och har bred erfarenhet från restaurangbranschen. Vi jobbar med alla typer av restauranger och event. Du skriver bara restaurangens namn, adress och önskemål så hittar vi rätt personal för era behov.

Varför välja oss?

Vår restaurangbemanning är välrenomerad och har bred erfarenhet från restaurangbranschen. Vi hjälper er att hitta rätt person för era behov. Vi erbjuder även kurser för att säkerställa att era anställda har de kunskaper som behövs för att prestera på toppnivå. Vår personal är alltid utbildad och har bred erfarenhet från restaurangbranschen. Vi jobbar med alla typer av restauranger och event.

Vi finns till för er!

Boka enkelt och smidigt

Vi är några få klick bort. Stressa inte över att hitta rätt personal för era behov. Vi hjälper er att hitta rätt person för era behov. Vi erbjuder även kurser för att säkerställa att era anställda har de kunskaper som behövs för att prestera på toppnivå. Vår personal är alltid utbildad och har bred erfarenhet från restaurangbranschen. Vi jobbar med alla typer av restauranger och event.